Tekststørrelse: A A A

Du er her: Hjem > Artikkel

Tirsdag 25. september kl. 17.30 - 19.00

Skapende skriving: For de mellom 10 til 18 år

Skapende skriving

Vi fortsetter med skrivekurset. Dette blir 3 gang ungdommene møtes. Skrivekurset er som sagt et samarbeid mellom Alta kulturskole og Alta bibliotek, og varer tilsammen i 6 uker. 

Kursleder Solgunn Solli har fått en del henvendelser fra voksne som også har lyst til å delta på et slik kurs. Vi kjører helgekurs i løpet av høsten hvis vi får nok interesserte. Ta kontakt med kulturskolen via www.altakulturskole.no hvis du har lyst til å bli med på helgekurs for voksne!

 

Alta kulturskole skal i høst, sammen med Alta bibliotek, ha kurs i skapende skriving for barn og ungdom og påmeldingen starter nå! Ta kontakt med Alta kulturskole på hjemmesiden www.altakulturskole.no Meld deg på her etterhvert: https://noalta.speedadmin.dk/tilmelding#/CourseList/3

Skapende skriving er et nytt fag i kulturskolen og har som mål at deltakerne skal: 

- Utvikle skriveglede og leselyst gjennom lek og undervisning
- Utvikle skrivekompetanse 
- Få trening i å uttrykke egne følelser, meninger og erfaringer 

Deltakere kan være mellom 10 og 18 år og vi setter opp grupper med deltakere som er i samme aldersgruppe. 

Vi skal utforske skriveprosessen med lek og oppgaver, og målet er å inspirere til skriveglede og økt kreativitet. Det vil bli oppfordret til at vi deler tekstene vi skriver med deltakerne i gruppa, og vi vil øve oss på å formidle og å fremføre de tekstene vi skriver. Men alt er frivillig, og ingen blir presset til å gjøre noe de ikke vil. Dette skal være gøy! 

Praktisk informasjon: Første gruppe starter opp tirsdag 11. september klokka 17.30 – 19.00 på Alta bibliotek. 
Varighet : 6 uker
Pris: 300 kroner 
Lærer: Solgunn Solli

Tips en venn
Kontakt oss!