www.alta.folkebibl.no

Strømmes fra Alta bibliotek torsdag 18. februar kl. 11.00 - 12.00

Monika Steinholm: Ikke akkurat Lykke

Steinholm_Kvadrat_NY

Monika Steinholm kommer til Alta bibliotek 18. februar kl. 11 for å snakke om boka Ikke akkurat Lykke. En invitert klasse på 5. trinn får se og møte henne på biblioteket.

Strømmingen er på grunn av koronarestriksjoner åpen, slik at det kan mottas på skoler og i hjem. Alle andre kan følge dette arrangementet direkte på nettet, helt gratis!

 

Monika Steinholm (f. 1983) er en norsk barnebokforfatter fra Kvaløya. Hun har skrevet 12 bøker for barn og ungdom, og flere av dem er solgt til utlandet.

Ikke akkurat Lykke handler om vennskap, rap, slampoesi og om å våge å stå opp for seg selv og drite i at de kule jentene synes du er verdens største loser.

Boka har fått strålende omtale, og Solgunn Solli i Altaposten kaller Monika Steinholm «en av Norges aller beste ungdomsbokforfattere». Vi ser fram til å høre henne fortelle om Ikke akkurat Lykke.

Arrangementet er altså gratis og strømmes direkte i sanntid. Strømmingen er på grunn av koronarestriksjoner åpent, slik at det kan mottas på skoler og i hjem.

Kontakt oss!