Tekststørrelse: A A A

Du er her: Hjem > Barn og skole > Artikkel

Bestilling av klassebesøk

klassebesok_100x100Et klassebesøk på biblioteket kan være så mangt og vi er alltid åpne for forslag: nøl ikke med å ta kontakt med oss. Noen opplegg krever planlegging på forhånd, slik som omvisning, høytlesning og bokprat. Et vanlig besøk for å låne bøker trenger ikke planlegging, men vi setter likevel stor pris på å bli informert om besøket på forhånd.

Kontakt oss per telefon, mail eller bruk skjemaet nedenfor!

Omvisning:

Har ikke klassen din besøkt oss før? Vi forteller gjerne om våre tilbud og legger særlig vekt på det som er aktuelt for ditt klassetrinn.

Høytlesning:

Kom gjerne innom for å bli lest for. Vi kan for eksempel tilby å lese en fortelling for klassen når dere har planlagt å komme for å låne bøker –eller når dere føler at dere fortjener en pause i hverdagen! Jobber dere med et tema kan det også hende vi vet om en historie som passer godt til det.

Bokprat:

Vi presenterer bøker som vi håper vil friste og trigge leselysten hos dine elever. Det er alltid hyggelig å få prate om bøker, men vær ute i god tid – noen ganger hender det at vi må lese oss opp før besøket!

Kom innom å lån bøker

Om dere ikke har lyst å ha et opplegg, men bare komme innom for å låne bøker er det selvsagt lov! Biblioteket åpner normalt klokken 10.00 (hverdager)– men om dere ønsker å komme tidligere så er dere velkomne (men husk å kontakte oss først!)

Har dere ikke mulighet til å komme til oss?

Vårt motto er: det verste som kan skje når man spør er å få et nei (men som regel vil man få et ja). Det hender vi tar turen ut til skolene og da særlig de som ikke ligger sentrumsnært.

Kontakt oss per e-post: biblioteket@alta.kommune.no

Du kan også ringe oss på tlf. 78 45 58 50 eller bruke skjemaet nedenfor:

 

 
Tips en venn
Kontakt oss!